12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 maart 2023
12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 maart 2023

Camille: “Ik ga liever niet door het leven als Camille de bleitkous”

Foto: Showbizzsite.be

In juni bracht Camille Dhont haar eerste album uit. Een CD met up-tempo nummers maar ook gevoelige nummers. Één van die nummers is ‘Superheld’, een nummer dat ze schreef voor een goede vriend die stierf door elektrocutie. “Van mijn nieuwe album ligt dat nummer mij het meest na aan het hart. Arne en ik hadden altijd gezegd dat we ooit samen een duet zouden maken, maar het is er nooit van gekomen”, vertelt Camille in Story.

Camille wou Arne na zijn dood op één of andere manier toch een beetje eren, en daarom koos ze voor het nummer op haar album. “Ik heb het eerst aan zijn ouders en zus laten horen, en zij vonden het heel goed”.

Toch had het niet veel gescheeld of er was een andere versie op het album terecht gekomen. “Toen ik het in de studio moest inzingen, ben ik in tranen uitgebarsten. We hebben nog getwijfeld of we die versie zouden houden, op Vechter ween ik ook al. Ik ben heel empathisch en ik huil gemakkelijk, maar ik ga liever niet door het leven als ‘Camille de bleitkous’ ”, aldus Camille.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today