4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 27 februari 2024
4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 27 februari 2024

Camille: “Ik neem er zelfs speciale medicatie voor”

Maar ze is tevreden met zichzelf

Foto: VRT

Tevreden zijn met jezelf, het is tegenwoordig een ware strijd voor heel wat mensen. Op sociale media zien we de knapste vrouwen en mannen voorbijkomen en worden de giftigste commentaren in het rond gestrooid. Zangeressen Pommelien Thijs en Camille Dhont zijn gelukkig tevreden met zichzelf.

“Dat is vandaag niet zo evident meer, hè. Als je bekijkt hoe wreed mensen soms kunnen zijn met hun commentaar. Maar ik ben op dat vlak heel goed opgevoed. Ons mama heeft mij altijd duidelijk getoond dat ze haar buik kan vastpakken en het vel aan haar armen niet zo strak zit. Daardoor heb ik geen enkele schaamte over mijn lichaam en voel ik mij prima in mijn vel”, klinkt het in Het Laatste Nieuws bij Pommelien.

Bij Camille gaat het zelfs een stapje verder. Zij neemt medicatie om bepaalde onvolmaaktheden tegen te gaan. “Het is niet gemakkelijk om zelfzeker te zijn, wanneer je in de kijker loopt. Ik heb vrij veel last van acne. Uiteraard weet ik dat het heel normaal is om puisten te hebben. Ik neem er nu ook speciale medicatie voor en weet dat het binnenkort beter zal gaan. Maar het is niet fijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today