7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Camille over enig kind zijn en het latere gemis van broers of zussen

Foto: Fonny Gijsels

Zangeres Camille Dhont was vroeger enorm blij dat ze geen broertjes of zusjes had, zo valt te lezen in Nina, het weekendmagazine van Het Laatste Nieuws.

“Vroeger was ik het liefst een enig kind. Ik vond dat super omdat ik perfect op mezelf kon zijn. Mijn barbiepoppen waren mijn vriendinnen, mijn knu­ffels mijn vrienden.”, gaat de zangeres van start. “Ik vond het nice dat ik met niemand echt rekening hoefde te houden.”

Misschien heeft de afwezigheid van een broer of zus misschien onrechtstreeks wel bijgedragen tot het succes van Camille. Als kind kon de zangeres namelijk zo luid zingen als ze zelf wou, terwijl een broer of zus haar misschien al vroeger het zwijgen had opgelegd.

De ouders van Camille hebben haar ooit gevraagd of Camille het zag zitten om een broertje of zusje te krijgen maar de zangeres zei toen volmondig: “Nee, nee, ik wil dat niet!”

Nu Camille ouder is, vindt ze het wel jammer dat ze enig kind is gebleven. “Het is helaas wat laat voor mijn ouders, nu hoef ik daar niet meer mee af te komen”, zegt ze lachend.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today