18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024

Candice deelt emotionele boodschap voor overleden oma: “ze is zachtjes uitgedoofd”

Candice in Blind Getrouwd
Foto: DPG Media

Terwijl we Candice op televisie nog zien stralen van geluk in Blind Getrouwd, kreeg Candice ondertussen een zware klap te verwerken. Haar geliefde oma overleed. En daar had de hele familie het erg moeilijk mee. Ook Candice zelf had een hechte band met haar oma.

“Enkele weken geleden zijn we helaas onze oma verloren”, klinkt het emotioneel bij Candice in Story. “Ze is net geen 93 geworden.”

“Een serieuze klap voor de hele familie, want ze was nog heel helder van geest. Ik heb haar net voor haar dood nog gezien. Haar lichaam was op, ze is zachtjes uitgedoofd…” vertelt Candice in het weekblad.

“Mijn zus Tessy en ik hebben samen iets voorgelezen op haar begrafenis. We bedankten haar voor de haarkleur en de krullen die we van haar geërfd hebben”, klinkt het bij een geëmotioneerde Candice.

“Als kind voelde ik me een buitenbeentje met mijn rode lokken en droomde ik van een andere haarkleur, maar nu ben ik er heel blij mee! En zo leeft oma in ons toch een beetje verder…” klinkt het hartverwarmend bij Candice Martens uit Blind Getrouwd in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today