20 °C Antwerpen, BE
maandag 15 augustus 2022
20 °C Antwerpen, BE
maandag 15 augustus 2022

Candice emotioneel na overlijden oma: “het leven deelt harde klappen uit”

Candice in Blind Getrouwd
Foto: DPG Media

Candice uit Blind Getrouwd heeft een hechte band met haar familie. “Ik zie of hoor mijn moeder en vader heel regelmatig. En mijn zus is mijn beste vriendin. Wij delen écht alles met elkaar, ik heb géén geheimen voor haar. Ook met mijn oma had ik een sterke connectie”, klinkt het emotioneel bij Candice in TV Familie.

De oma van Candice overleed onlangs op 92-jarige leeftijd. “Ze was óp, zoals men zegt… Haar overlijden was een enorm zware klap. Oma zal altijd een voorbeeld blijven voor mij”, klinkt het emotioneel bij Candice in het weekblad.

“Ze was uniek. Ze is enorm positief gebleven. Tot het bittere einde. Ze was er met haar verstand nog heel goed bij. Ik hoop dat ik ook zo zal zijn. Dat ik het mooie van het leven blijf zien en waarderen op hoge leeftijd. Al weet ik dat je niet altijd een fervente optimist kan zijn. Want het leven deelt ook klappen uit. Maar ik hoop dus dat ik daarin op mijn oma zal lijken”, onthult Candice in TV Familie.

Ook op fysiek vlak lijkt Candice sterk op haar oma. Haar haarkleur en krullen waar ze erg trots op is heeft ze van haar oma.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today