6 °C Antwerpen, BE
zaterdag 29 januari 2022
6 °C Antwerpen, BE
zaterdag 29 januari 2022

Candice maakt één ding duidelijk: “dan kan het niets worden tussen ons”

Foto: VTM

Candice en Marijn waren het enige koppel dat getrouwd bleef in Blind Getrouwd. Stapelverliefd als ze zijn, zijn ze vastberaden om hun huwelijk te laten slagen. Al is dat allesbehalve een zekerheid, geeft vooral Marijn toe.

“Voor Candice is ’t een volmondige ja. Ik ben meer de realist van ons twee. We zijn nog maar zes maanden samen, hé”, tempert Marijn de verwachtingen in Dag Allemaal.

Op tv leken Marijn en Candice een foutloos parcours af te leggen, maar zo makkelijk was het niet, geef het koppel toe.

“Natuurlijk zijn er momenten geweest dat ook wij eens tijd nodig hadden voor onszelf. Want vergis je niet, wij voelden ons soms overrompeld door de impact van dit programma”, bekent Marijn in Dag Allemaal.

“Maar we kwamen er elke keer snel uit. Dankzij onze positiviteit, én door de zaken niet te snel op te kloppen tot een ‘probleem’”, verduidelijkt Candice. Candice ziet ook enkele belangrijke elementen voor het slagen van hun huwelijk.

“We zijn allebei erg open en hebben van bij het begin de afspraak gemaakt dat we het onmiddellijk zouden zeggen als iets ons stoorde”, aldus Candice, al onthult Candice ook nog een tweede belangrijke punt.

“Jezelf blijven, da’s ook cruciaal. Want het experiment is uiteindelijk toch gebaseerd op die vele vragenlijsten over jezelf die je vooraf eerlijk hebt ingevuld. Als je daar trouw aan blijft, dan kan het iets worden. Anders niet”, spreekt Candice klare taal.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today