16 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024
16 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024

Candice Martens: “Zelfs toen voelde ik geen vrolijkheid”

Candice in Blind Getrouwd
Foto: DPG Media

Toen de huisarts vertelde aan Candice Martens dat ze waarschijnlijk een burn-out en depressie had, wist de gewezen ‘Blind Getrouwd’-deelneemster eindelijk wat er met haar aan de hand was.

Vanaf dat moment kon ze eindelijk aan haar herstel beginnen. Dat deed ze op verschillende manieren. Zo deed ze onder andere hypnose maar ook dry needling.

“Maar ook gesprekken met een psycholoog waren een cruciale stap. ‘Drie jobs combineren was geen goed idee. Maar op zich waren die jobs niet het probleem. Ik had zelf vroeger moeten ingrijpen en de oorzaak van mijn onvrede aanpakken”, klinkt het in Dag Allemaal.

Een lichtpuntje tijdens haar herstel was het moment waarop Candice de sleutel van haar eigen huis in handen kreeg. Het was tenslotte daarom dat ze zo hard werkte en waarom ze drie jobs met elkaar combineerde.

“Dat was zeker een mijlpaal, maar zelfs toen voelde ik geen vrolijkheid. Mijn dokter raadde me aan om iets te zoeken dat me weer naar buiten trok. Daarop downloadde ik de Pokémon GO-app. Klinkt misschien belachelijk, maar ik beleefde plezier aan dat spel. Het hielp mij zo hard. Maar ook mijn vrienden en familie hebben me ongelooflijk gesteund. Daar ben ik hen heel dankbaar voor.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today