4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 6 december 2022
4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 6 december 2022

Candice uit Blind Getrouwd na verhuis: “daar had Marijn het eerst moeilijk mee”

Foto: DPG Media

Candice gaf haar job als leerkracht op samen te gaan wonen met Marijn in Binkom. Al wil Beveren haar bekendste inwoner niet zomaar loslaten. Onlangs opende Candice nog een pop-upwinkel ‘Fazenna by Candice’ in Beveren…

“Ik kon het niet laten, hé”, lacht Candice in Story. “De stad Beveren had mij zelf gecontacteerd, er stonden een aantal mooie panden leeg. Het doet me deugd om toch nog wat tijd in Beveren door te brengen”, geeft Candicve uit Blind Getrouwd toe.

“In het begin had Marijn het er een beetje moeilijk mee dat het in Beveren is. Ik zal weer een tijdje moeten pendelen en twee dagen per week blijf ik bij mijn zus slapen. Maar Marijn ziet dat ik er heel gelukkig van word, hij steunt me door dik en dun.”

Voor Candice wordt het ook een goede test om te ontdekken of een fysieke winkel iets voor haar is.  “De webshop is in ieder geval helemaal mijn ding”, onthult Candice in Story. “Ik geef toe dat ik me volledig op mijn werk stort. Ik maak soms tot elf uur ’s avonds pakketjes, tot Marijn me zegt dat het genoeg is geweest. Ja, het is heel verslavend.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today