7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Candice uit Blind Getrouwd onthult: “zo hielden wij onze relatie spannend”

Foto: VTM

Candice blikt in Het Nieuwsblad terug op Blind Getrouwd en hoe ze bij Marijn de liefde vond. Al meteen toen ze op het vliegtuig stapte, vertrouwde Candice Marijn toe dat er een sexy badpak in haar koffer zat.

Al geeft Candice toe dat ze niet enkel speels met elkaar zaten te flirten: “Wij hadden ook serieuze gesprekken, hoor. Maar die hebben ze niet getoond. Bij de rest ging het er al vaak zo serieus aan toe, dat ze bij ons voor de plezante beelden kozen. Maar er was wel constant iets tofs en speels tussen ons, dat klopt.”

“Weet je, dit programma haalt ook zeer veel spannende elementen weg uit een beginnende relatie”, onthult Candice in Het Nieuwsblad. “Je bent van het ene moment op het andere gekoppeld, getrouwd en zeker zeven weken samen.”

“Terwijl je in een normale beginnende relatie die momentjes hebt waarbij je twijfelt of je een berichtje zal sturen. Of je eentje terug zal krijgen. Of hij je nog wil zien. Dat is allemaal weg, wij hielden het op onze manier spannend door dat geflirt”, verduidelijkt Candice haar aanpak in Het Nieuwsblad.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today