9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 maart 2024
9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 maart 2024

Candice uit Blind Getrouwd: “toen begon ik toch te panikeren”

Candice uit Blind Getrouwd: “toen begon ik toch te panikeren”

Foto: DPG Media

Candice en Marijn praten in Het Nieuwsblad openhartig over hoe ze aan hun avontuur in Blind Getrouwd begonnen. Marijn had al meteen in de eerste vragenlijst die hij bij zijn inschrijving moest invullen benadrukt dat het uiterlijk voor hem belangrijk was.

“De eerste klik is toch het uiterlijk? Het is niet dat je op café ziet of iemand een goed persoon is, toch?” aldus Marijn in Het Nieuwsblad. Candice pakte het anders aan tijdens haar inschrijving en dat leidde uiteindelijk tot paniek…

“Tijdens de voorrondes benadrukte ik zeer hard hoe belangrijk innerlijk voor mij was”, verrast Candice in het interview. “Vroeger ging ik zeer vaak af op het uiterlijk. Dat liep niet altijd even goed af.”

Deze keer wou Candice echt eens een goeie man: “Ik ging 100 procent voor het karakter”, geeft Candice toe. “Maar de dagen voor het huwelijk begon ik toch te panikeren. Misschien had ik toch wel iets over dat uiterlijk moeten zeggen? Want ja, wie zou daar staan in die zaal? Er moet toch ook wel iets van aantrekkingskracht zijn? Vandaar de opluchting toen ik hem zag”, klinkt het nog steeds verliefd bij Candice in Het Nieuwsblad.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today