3 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023
3 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023

Carl Huybrechts: “Het pruttelt wel eens tegen”

Foto: Peter De Smedt

Carl Huybrechts is 70, iets wat je hem niet meteen zou aangeven. Samen met zijn vrouw Anouk heeft hij 2 kinderen: Rik en Kiet. Zij zijn 10 en 14 jaar oud. Uit een vorig huwelijk heeft Carl nog 2 kinderen: Sven en Lisse. Zijn kinderen houden hem jong. “Ik probeer zoveel mogelijk tijd vrij te maken voor Rik en Kiet. We voetballen vaak in de tuin, we gaan samen fietsen en zwemmen. Met typisch pubergedrag hebben we gelukkig nog niet te maken gehad”, lacht Carl in Story.

Ondanks dat Carl 70 is, houdt zijn leeftijd hem niet tegen om bezig te blijven. Zo is hij momenteel druk bezig met het maken van zijn eigen Spaanse olijfolie. “In normale tijden trek ik toch enkele keren per jaar naar het zuidwesten van Andalusië om betrokken te blijven bij de olijfoogst en olieproductie.”

Carl is overduidelijk een actieve zeventiger. “Ik verzorg mezelf, al pruttelt mijn rug weleens tegen. Kijk, ik ben nu net zo oud als mijn vader is geworden. Maar hij was een oude mens toen hij stierf, en zo bekijk ik mezelf toch niet”, aldus Carl.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today