4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Carmen Pfaff opnieuw gevallen: “alles begon te draaien”

Carmen Pfaff opnieuw gevallen: “alles begon te draaien”

Jean-Marie Pfaff en Carmen Pfaff
Foto: DPG Media

De laatste tijd heeft Carmen Pfaff wel al wat gesukkeld met de gezondheid. Ze lijdt aan osteoporose en heeft al wat ruggenwervels gebroken. Haar gezondheid gaat met ups-and-downs en daar probeert ze mee te leven.

“Stabiel zal het niet meer worden. Mijn lichaam wordt almaar ouder, dat is normaal. En ik ben voorzichtig, want ik wil nog een hele tijd meegaan. Daarom verzorg ik me goed. En Jean-Marie, onze kinderen en kleinkinderen helpen mij zo nu en dan een handje, wanneer ik niet goed uit de voeten kan”, zegt Carmen in Tv Familie.

Carmen is vaak alleen thuis en dan moet ze zich zien te behelpen. En dan kan het al eens fout lopen. Zo kwam ze onlangs ten val in de keuken.

“In de keuken lag een plasje van één van de twee chihuahua’s en daar ben ik wat over uitgeschoven. Alles begon vervolgens te draaien en plots lag ik op de grond…. Bij die val heb ik een barstje in m’n sleutelbeen opgelopen. En er waren wat spieren verrekt. Maar zo’n dingen ben ik ondertussen wel gewoon.”

Een dag zonder pijn, dat bestaat niet meer voor Carmen. “Maar ik heb ermee leren leven. Ik ben daarvoor naar de psychiater geweest. Hij vertelde me dat ik die handicap gewoon moet aanvaarden. Ik ben voor 66% gehandicapt, dat is gewoon zo. Van elke dag het beste maken, daar komt het nu op neer. En heb ik eens geen goesting om op te staan, dan slaap ik een uurtje langer, hé.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today