13 °C Antwerpen, BE
woensdag 20 april 2022
13 °C Antwerpen, BE
woensdag 20 april 2022

Carmen Waterslaeghers geeft huishoudtips

Carmen Waterslaeghers
© Easy Life

Wat als… Je een nieuwe job begint en je ingewerkt moet worden, maar de persoon die je moet inwerken de meest bekende gepensioneerde werkneemster in haar vakgebied is? Het overkwam Charisse Plompen uit Boortmeerbeeck. Sinds kort werkt Charisse als nieuwe poetshulp. Wat een normale werkdag zou moeten worden voor haar, veranderde al snel in de verrassing van haar leven. Niemand minder dan de bekendste kuisvrouw van het land, Carmen Waterslaeghers, kwam langs om haar de kneepjes van het vak piekfijn uit te leggen.

Charisse Plompen zal haar eerste werkdag als poetshulp niet snel vergeten. Speciaal om de aanwerving van de 1500ste huishoudhulp bij poetshulpbedrijf Easy Life te vieren, kroop Vlaams actrice Loes van den Heuvel nog één keer in haar rol als de flamboyante kuisvrouw Carmen Waterslaeghers. Charisse kreeg een mooie bos bloemen met trofee en werd hierbij meteen door Carmen op een unieke manier ‘netjes’ ingewerkt.

Of Charisse daadwerkelijk veel nuttige huishoudtips heeft opgestoken van Carmen, is nog maar de vraag. Zo poets je volgens Carmen een vettige oven of friteuse met haarshampoo tegen vet haar, geef je een kip een massage om het vlees lekker mals te maken, bespaar je tijd door rode en witte was gewoon samen te voegen en ontwijk je een burn-out door op tijd voldoende pauze te nemen en veel porto te drinken.

“Ik was ontzettend aangenaam verrast”, zegt Charisse, “Dit is wel de verrassing van mijn leven maar ondanks haar goede bedoeling om speciaal met mij haar kuistips van bij Balthasar Boma te delen, denk ik niet dat ik Carmens advies snel zal toepassen in de praktijk.”

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today