30 °C Antwerpen, BE
zaterdag 10 juni 2023
30 °C Antwerpen, BE
zaterdag 10 juni 2023

Caroline Maes is weer gelukkig: “Ik heb een relatie met mijn baas”

Foto: VTM

Een tweetal jaar geleden moest Caroline Maes toegeven dat zij en haar man Peter na 23 jaar uit elkaar waren. Maar heel lang vrijgezel bleef Caroline niet. Zij werd verliefd op Kim, een goede vriend, maar ook haar baas bij VTM.

Samen met Kim vormt Maes nu een nieuw samengesteld gezin met 4 kinderen: de drie zonen van Caroline en de dochter van Kim.

“We kennen elkaar al meer dan 25 jaar. Kim en ik hebben nog samengewerkt voor de VTM-serie ‘Lebbegem’, maar daarna zijn we elkaar wat uit het oog verloren. Tot hij negen jaar geleden aan de slag ging als creative director bij ‘Familie’. Daar is toen een hechte vriendschap uit voortgevloeid”, vertelt Caroline in Story.

Niet alleen Caroline scheidde 2 jaar geleden van haar man, ook Kim zat toen middenin een scheiding. Ze vonden troost bij elkaar en konden toen goed met elkaar praten.

“Kim en ik hadden dezelfde vragen en bezorgheden. Hij was een grote steun voor mij. Niet alleen om mijn hart te luchten, maar ook om me te troosten. Na een tijdje beseften we: dat klikt nu wel heel goed. We schrokken daar zelf van en we wilden eigenlijk niet meteen toegeven aan onze gevoelens. Maar gelukkig hebben we dat toch gedaan.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today