19 °C Antwerpen, BE
vrijdag 12 augustus 2022
19 °C Antwerpen, BE
vrijdag 12 augustus 2022

Caroline Maes wil de "nieuwe bomma" van Familie worden

Caroline Maes
@VTM

Caroline Maes kennen we allemaal als Mieke Van den Bossche in Familie. Nu de opnames van Familie stilgelegd werden omwille van het coronavirus onderhoudt ze haar contacten met de collega’s via Skype, alleen met Annie Geeraerts (de bomma) en Ray Verhaeghe (Albert) is het moeilijk om online contact te houden. Daarom schrijft ze haar oudste collega’s een open brief in Story.

Caroline Maes vond het hartverwarmend hoe iedereen bij Familie zich inzette om een nieuwe persoonlijke generiek te maken. “Schoon om te zien. Dan merk je pas dat we ook écht een beetje familie zijn,” schrijft de actrice.

Caroline Maes mist vooral het “guitige deugnietensmoeltje” van Ray Verhaeghe. “Je blik vertelt me altijd meer dan duizend woorden,” schrijft de actrice aan ‘Albert’. “Ik kan niet wachten om je een dikke knuffel te geven.”

Ook voor Annie Geeraerts (de bomma) heeft Caroline Maes een mooie boodschap. “Mijn grootouders zijn er al lang niet meer, en ik heb in jou een surrogaatoma gevonden,” klinkt het oprecht bij Caroline Maes. De actrice zegt soms al lachend dat zij de ‘nieuwe’ bomma van Familie wil worden “maar ik zal nooit aan je kunnen tippen”, voegt Caroline Maes eraan toe in haar open brief in Story.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today