13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024

Carry Goossens met spoed naar ziekenhuis na ongeval tijdens tv-opname

Wat is er gebeurd?

Carry Goossens
Foto: DPG Media

Wat een tegenslag voor Carry Goossens. De acteur zou een eerbetoon aan zijn vroegere collega’s van FC De Kampioenen brengen tijdens de opnames van ‘James, de musical’ maar tijdens de generale repetitie liep het volledig mis. Het Laatste Nieuws schrijft woensdag dat de acteur al dansend zou opkomen, maar de 70-jarige acteur had dikke pech.

“Tijdens de generale repetitie ging het plots mis. Ik maakte een verkeerde beweging en voelde een serieuze prik in mijn linkerkuit. Ik werd draaierig en had zoveel pijn, dat ik het bewustzijn verloor. Toen ik weer bijkwam, was ik lijkbleek en aan het zweten. Ik kon ook niet meer spreken. James liet meteen een ambulance komen”, reageert Carry Goossens in Het Laatste Nieuws.

De acteur werd meteen overgebracht naar het ziekenhuis waar een spierscheur van 2 centimeter werd vastgesteld.  “Volgens de dokters heb ik wellicht enkel veel ijs, pijnstillers, zalfjes en tien dagen rust nodig. Over twee weken hoop ik hersteld zijn. Dat moet ook, want dan starten de repetities van ‘Achter de schermen’, een theatervoorstelling in het Fakkeltheater.”

De opname van die scène dreigde in het water te vallen, maar tijdens de opnames kreeg James Cooke het bericht dat Carry uit het ziekenhuis ontslagen was en dat hij toch nog naar de opnameset kwam. “Dat had ik niet verwacht. Carry is duidelijk nog van die taaie generatie voor wie de ‘show must go on’. Hij wilde de ploeg niet in de steek laten. Dat siert hem, want ik zag hoe hij ondanks de pijnstillers de pijn moest verbijten. Ik ben hem enorm dankbaar dat hij toch de moed vond om het programma te redden. Wat een vakman”, besluit James Cooke. 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today