7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Cast ‘Stuk Ongeluk’ voorgesteld tijdens ‘inlevingsstage’

Stuk Ongeluk
© RV

Sinds deze week repeteert regisseur Stany Crets met acteurs de acteurs van ‘Stuk Ongeluk’. Koen Van Impe, Tania Kloek, Kobe Van Herwegen, Sébastien De Smet, Jan Van Dyke, Britt Van der Borght, Dirk Van Vooren en Sven De Ridder. Producent THEATERTAINMENT bereidt met deze titel een spraakmakende komedie voor in opdracht van het theatergezelschap De Komedie Compagnie.

Natuurlijk had regisseur Stany Crets iets bijzonders in petto bij aanvang van de repetities. De hele cast stuurt hij zogezegd op inlevingsstage naar Domein Hof Ter Linden, een neoclassicistisch kasteel uit de 18de eeuw. Wat volgde ter plekke was een ochtend waarin niets was wat het leek en waarbij het bijhorende persmoment zwaar in het honderd liep, door een in scène gezette brand en gewonde acteurs… Gelukkig kwam alles toch nog goed en ging het vooral over de beleving van een stuk waarin alles mis gaat dat kan misgaan. De feestelijke première van “Stuk Ongeluk”, de adaptatie van het succesvolle ‘The play that goes wrong’, is op 22 april in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

The Play That Goes Wrong in Vlaamse versie

Eind maart en april 2018 regisseert Stany Crets de Vlaamse versie van de Britse comedy ‘The play that goes wrong’. Deze voorstelling ging onlangs nog in première op Broadway. De Nederlander Owen Shumacher staat in voor de vertaling.

‘The Play That Goes Wrong’ is al jaren een overweldigend succes in Londen. Het stuk, waarin niets is wat het lijkt, is een snel gemonteerde, fysieke komedie met perfect getimede bloopers en een gigantische schat aan grappen. Regisseur Stany Crets is bijzonder fier op zijn “dreamteam” voor dit heerlijk, absurde stuk waarin alles dat kan mislopen, mis gaat: Koen Van Impe, Tania Kloek, Kobe Van Herwegen, Sébastien De Smet, Jan Van Dyke, Britt Van der Borght, Dirk Van Vooren en Sven De Ridder.

Praktisch

  • Wanneer? vanaf 20 april 2018
  • Waar? Theater Elckerlyc, Antwerpen
  • Tickets, info en speelkalender: www.elckerlyc.be – 070 691 002

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today