9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 maart 2024
9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 maart 2024

Cathérine Kools onthult groot gemis

Foto: DPG Media

Actrice Cathérine Kools stelt haar eigen geschreven boek voor over haar kindertijd en het alcoholmisbruik van haar moeder. “Ik ben begonnen met een wit blad en zevenhonderd pagina’s later ben ik gestopt. Ik wist bijvoorbeeld al lang dat veel patronen in mijn liefdesrelaties voortkwamen uit mijn kindertijd. Dat werd tijdens het schrijven nog duidelijker”, onthult Cathérine Kools aan Het laatste Nieuws.

Momenteel heeft Cathérine geen relatie en geen kindjes. “Ik heb een grote kinderwens”, vertelt Cathérine aan Het Laatste Nieuws met een krop in de keel.

“Er zijn meerdere momenten in mijn leven geweest waarop ik dacht: als het nu gebeurt, zou ik het houden. Het is er tot nu toe niet van gekomen”, geeft Cathérine mee.

Ze heeft vanaf haar achttiende veel voor haar moeder gezorgd en daarin schuilt ook een moederhart.  “Toen ik alcoholvrij werd, kwam de wens weer heel erg de kop opsteken”, vertelt Cathérine Kools.

Na het schrijven van haar boek is ze stilaan naar een plek aan het gaan waar ze vertrouwen kan hebben in het feit dat de dingen zijn zoals ze zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today