11 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
11 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Celien Deloof: “Daar komen ze niet mee weg”

Celien Deloof: “Daar komen ze niet mee weg”

Celien Deloof
© VIER

Je mag je beide handjes kussen als je het coronavirus nog niet hebt gehad. Want je wordt bijna een uitzondering. Ook zangeres Celien Deloof heeft het virus  gehad, maar zij bleef gelukkig gespaard van het ergste. Meer dan een stevige verkoudheid werd het niet.

Net als iedereen is ook Celien blij dat de regels worden versoepeld en dat ze weer kunnen optreden zoals vroeger. “Ik ben en blijf voorzichtig optimistisch. Enerzijds omdat dat de aard van het beestje is. Anderzijds komt geen enkele regering ermee weg om – met de zomer voor de deur – de teugels weer strak te trekken. Mocht plots weer alles verboden worden? Het volk zou in opstand komen, denk ik”, reageert Celien in Tv Familie.

Nu optredens weer mogen, krijgen de fans ook weer de kans om met hun idolen op de foto te gaan. Maar ook daar blijft Celien nog voorzichtig mee. “Je hebt artiesten die hun fans vastnemen alsof het hun mama is, maar zo’n plakker ben ik nooit geweest. Ik hou er ook niet zo heel erg van als mensen me een sappige smakkerd op m’n kaak geven. Zo één die vaal lawaai maakt. Maar wat aker onder de mensen komen zal mij en mijn immuniteit wel deugd doen. En uiteraard ga ik met veel plezier weer op de foto met al die lieve mensen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today