17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 3 augustus 2021
17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 3 augustus 2021

Celien kaapt een Loftrompet weg!

Celien
© RV

Op woensdag 14 november vond de uitreiking plaats van de Loftrompetten van de Vlaamse amusementsmuziek 2018. Celien viel in de prijzen met haar zomerse single ‘Ritme in mij’.

Het nummer stond gedurende 18 weken hoog genoteerd stond in de Vlaamse hitlijsten. Samen met haar co-writers Patrick Hamilton en Vincent Pierins mocht ze de loftrompet voor ‘meest originele Nederlandstalige nummer van 2018’ mee naar huis nemen. Niet alleen een Loftrompet als kroon op haar werk, maar ook een cheque die haar werd aangeboden door Sabam For Culture.

Dat geld zal meteen goed besteed worden.  Begin volgend jaar stelt Celien haar eerste album voor. Het wordt een plaat met overwegend eigen werk die wordt voorgesteld tijdens haar eerste soloconcert op 9 februari 2019 in Le CirQ te Hoogstraten.

Intussen zat Celien niet stil want enkele weken geleden lanceerde ze haar nieuwste single ‘Niets meer’ waarmee deze jonge artieste opnieuw toont wat ze in haar mars heeft.

In januari 2019 beloont ze het geduld van vele fans die al een tijdje zaten te wachten op een duet van moeder en dochter. Het wordt een catchy popversie van ‘Samen leven’, van de tijdens diezelfde loftrompetten gelauwerde Jimmy Frey.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today