12 °C Antwerpen, BE
donderdag 1 oktober 2020
12 °C Antwerpen, BE
donderdag 1 oktober 2020

Celine Van Ouytsel: “Ik blijf weg uit Antwerpen”

Foto: Entertainment-Today

Een tijdje geleden verloor Miss België Celine Van Ouytsel haar oma aan de gevolgen van corona. De huidige Miss België heeft haar missjaar als het ware in het water zien vallen als gevolg van het virus, maar dat betekent niet dat zij bij de pakken blijft zitten.  Op Instagram kunnen de volgers elke dag weer het resultaat zien van hoe zij haar dag doorbrengt. Celine poseert veel om haar volgers wat afleiding te bezorgen.

Hoewel het voor Celine Van Ouytsel niet leuk is dat de meeste van haar opdrachten als Miss België geschrapt zijn, begrijpt zij de maatregelen die gouverneur Cathy Berx voor de provincie Antwerpen heeft uitgevaardigd. “Ik begrijp dat de maatregelen gelden voor de hele provincie. Het virus is niet verbonden aan een welbepaalde plek. Het verspreidt zich zo snel en daarom vind het niet meer dan normaal dat dit ruimer dan Antwerpen-stad alleen wordt geïnterpreteerd”, reageert Van Ouytsel in Het Laatste Nieuws.

“Ook in Herentals zijn de besmettingen opnieuw aan het stijgen, dus ook hier is het nodig om voorzichtig te zijn. Voorlopig blijf ik ook weg uit Antwerpen”, gaat zij in de krant verder. Het is geen maatregel die Celine Van Ouytsel met plezier neemt. “Ik heb mijn hart verloren in ’t Stad en vind dit ontzettend jammer, maar ik denk dat dit momenteel het meest verstandige”, besluit zij.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today