22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Celine Van Ouytsel: “Ik was een grote seut”

Foto: DPG Media

Toen Celine Van Ouytsel 18 was en niets vermoedend naar dancing Carré ging, werd ze daar geheel onverwachts gescout voor Miss België. Dat is later alles bepalend geweest voor haar verdere leven.

“Ik was iemand die niet graag uitging, ik ging zelden of nooit naar fuiven, ik was de grootste seut die je je kon inbeelden, maar één ding wilde ik dan blijkbaar toch eens doen, vraag me niet waarom, ik wilde naar de Carré. Waar dan net, die avond, een casting bezig was voor Miss België. ‘Zou je niet eens willen meedoen aan Miss België?’, vroeg iemand. ‘Lijkt me leuk’, zei ik, en ook al zou ik mezelf nooit spontaan hebben ingeschreven voor zo’n wedstrijd, ik ging akkoord”, blikt ze terug in Het Laatste Nieuws.

Uiteindelijk heeft ze dat jaar haar inschrijving teruggetrokken omdat ze een combinatie met haar studies niet meteen zag zitten. Ze wilde zich er voor de volle 100% voor inzetten, maar dat ging niet op dat moment.

“Maar intussen was ik wel getriggerd en bleef ik elk jaar de missverkiezing volgen. Tot ik me dan vijf jaar later, in mijn laatste jaar rechten, opnieuw heb ingeschreven — nu wél voor echt.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today