19 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024
19 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024

Celine Van Ouytsel ontwerpt exclusieve BOB-T-shirts

Celine Van Ouytsel ontwerpt exclusieve BOB-T-shirts

Foto: DPG Media

‘Deze keer ben ik BOB’

Deze zomer zijn er weer volop festivals, barbecues of andere festiviteiten waar iedereen elkaar terug ontmoet na twee coronazomers. De nieuwe BOB-zomercampagne ‘Deze keer ben ik BOB’ wil mensen ertoe aanzetten om niet onder invloed achter het stuur te kruipen. Dat is nodig, want uit een recente studie blijkt dat 19% van de Belgen wel eens rondrijdt met een glas te veel op zonder dat ze daar volgens zichzelf de effecten van voelen. Het Europese gemiddelde is 9%. Miss België 2020 Celine Van Ouytsel zet zich als ambassadrice achter de nieuwe campagne en heeft een exclusief BOB-T-shirt ontworpen dat op enkele grote festivals kan gewonnen worden door geëngageerde BOB’s.

De tijd dat BOB bekeken werd als het kneusje van de groep ligt al lang achter ons. Of het nu een festival, een barbecue of andere feestgelegenheid is: een BOB kan zich net zo hard amuseren als alle andere deelnemers aan het feest. Zeker nu er de laatste jaren tal van lekkere alternatieven voorhanden zijn voor alcoholische dranken, zoals mocktails en alcoholvrije bieren.

Miss België 2020 Celine Van Ouytsel schaart zich helemaal achter de campagne en is deze zomer de BOB-ambassadrice. Ze ontwierp een exclusief BOB-T-shirt.

Celine Van Ouytsel: ’Ik ben altijd BOB. Ik hou graag de controle en vind het belangrijk dat mijn vrienden veilig blijven. Ik neem daarin mijn verantwoordelijkheid. We hebben heel lang moeten wachten om nog eens te gaan feesten, zeker op de festivals. Ik kijk er naar uit om daar mijn kleurrijk BOB-T-shirt te dragen en te genieten van een lekker non-alcoholisch drankje.’

De exclusieve BOB-T-shirts worden in een beperkte opgave gemaakt en zijn enkel te winnen via een online wedstrijd op www.bob.be/wedstrijd of via het BOB-animatieteam tijdens 7 grote festivals.


Zo is het BOB-team deze zomer aanwezig op Couleur Café, Suikerrock, Dranouter, Lokerse Feesten, Summer Music Festival Boussu, Francofolies de Spa en Fiesta City Verviers.


Het engagement van de festivals is zeer uitgesproken: feest, dans, geniet zo hard je wil, maar zorg dat je niet onder invloed naar huis rijdt.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today