13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024

CEO Studio 100 ontevreden na finale K2 Zoekt K3: “ik heb gevloekt”

Foto: DPG Media

Zaterdag weten we wie Klaasje Meijer opvolgt bij K3. En dat wordt géén jongen. De enige twee overgebleven jongens, Remi en Luca, sneuvelden in de halve finale. En zo wordt het nieuwe K3’tje opnieuw een meisje. En drie van de vier finalistes zijn zelfs blond. Tot zover de vernieuwingsactie van Studio 100?

Studio 100-CEO Anja Van Mensel geeft bij VRT NWS toe dat ze “gevloekt heeft dat er geen jongen in de finale zit”. “Veel mensen vinden dat jammer”, aldus Van Mensel. “Het was zowel voor het televisieprogramma als voor onze zoektocht leuk geweest. Zeker omdat onze insteek was: we willen van het “blond-zwart-ros”-stramien afstappen.”

Studio 100 koos er bewust voor om niet per sé hetzelfde te willen. “Dat is niet gelukt”, geeft Anja Van Mensel toe. Al wil de Studio 100-bazin wel benadrukken dat ze daarom niet minder tevreden zijn met de overgebleven finalistes.

“Het brede publiek wil blijkbaar liefst drie meisjes bij K3”, kan Anja Van Mensel enkel besluiten. “Dat is dubbel, want ergens is het ook fijn dat iets herkenbaars zo lang kan blijven bestaan”, klinkt het bij VRT NWS.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today