12 °C Antwerpen, BE
maandag 5 juni 2023
12 °C Antwerpen, BE
maandag 5 juni 2023

Christa Planckaert blikt terug op moeilijke periode: “dat heeft haar enorm geraakt”

Foto: Photo News

Christa Planckaert is enorm trots op dochter Stephanie. Nadat ze op zestienjarige leeftijd zwanger raakte, heeft Stephanie immers een opvallend parcours afgelegd.

“Wat zo mooi is aan Stephanie, is dat ze altijd en overal zichzelf blijft. Dat siert haar enorm”, klinkt het vol trots bij mama Christa in TV Familie. “Ze beseft maar al te goed waar ze vandaan komt. Want ja, Stephanie heeft al een enorm parcours afgelegd”, beseft de mater familias van de Planckaerts.

Dat Stephanie zo’n sterke vrouw is geworden komt mede door haar tienerzwangerschap: “Haar periode als tienermama heeft haar zeker gevormd en gesterkt”, onthult Christa Planckaert in TV Familie. Al was het ook een erg zware periode…

“Pas op: het heeft Stephanie toen wel geraakt, hoor. Het was bij momenten wel erg pijnlijk, wat ze allemaal te horen kreeg”, blikt Christa Planckaert terug.

“Maar ’t is mooi om te zien welke waarden en normen ze meegeeft aan haar kinderen. Ik ben blij dat ze op haar pootjes is terechtgekomen”, aldus Christa in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today