17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Christa Planckaert duidelijk tegen Eddy: “dan ben ik weg!”

Christa Planckaert duidelijk tegen Eddy: “dan ben ik weg!”

Chateau Planckaert
VRT

Eddy en Christa Planckaert hebben samen al heel wat watertjes doorzwommen. Zelfs de jaren nadat Eddy failliet werd verklaard en het gezin niets meer had, behoort niet tot de minst fijne periode, onthult Christa in Humo.

“In materieel opzicht was het heel zwaar toen, maar tegelijk vonden we elkaar wel helemaal terug”, verduidelijkt Christa in het weekblad. De jaren voordien toen Eddy zaken deed in Litouwen en Polen waren veel zwaarder om dragen.

“Hij moest vaak naar daar, en dat drukte op ons. Ik was bang dat hem iets zou overkomen – hij is er ook effectief eens overvallen – en ik voelde ook dat Eddy niet de hardheid heeft die nodig is in de zakenwereld. Dat bleek: hij werd bedrogen. Enfin, dat waren dus de minste jaren van ons huwelijk”, aldus Christa in Humo.

Al was er ook één moment dat Christa echt aan de handrem moest trekken: die ene keer dat Eddy een modellenbureau wilde beginnen in Litouwen.

“Als een mens al geen modellenbureau meer mag beginnen”, lacht Eddy Planckaert in Humo. Maar daar trok Christa de grens: “Toen liep ik op hoge poten, en heb ik gezegd: ‘Niet met mij, Planckaert. Als je dat doet, ben ik weg’”, sprak Christa klare taal.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today