2 °C Antwerpen, BE
woensdag 6 december 2023
2 °C Antwerpen, BE
woensdag 6 december 2023

Christa Planckaert: “Ik zou vragen of hij iets goed te maken heeft”

Chateau Planckaert
VRT

Een vrouw houdt altijd van wat romantiek in hun relatie. En daarmee heeft Pauline meteen minder geluk. Zij is 7 maanden samen met Junior Planckaert en was al op voorhand gewaarschuwd dat Junior niet meteen de meest romantische persoon op aarde was?

“Ik merkte meteen dat Junior totaal geen zin voor romantiek heeft, maar ik heb mij daarbij neergelegd. Zelf ben ik ook niet zo romantisch aangelegd, dus zo erg vind ik het niet. Maar het mag altijd wat meer zijn”, lacht Pauline in Dag Allemaal.

Dat Junior geen romanticus is, dat heeft hij volgens Christa Planckaert overduidelijk van zijn vader Eddy. Want ook bij hem ontbreekt het aan de nodige romantiek.

“Mocht Eddy nu met bloemen afkomen, ik zou hem meteen vragen of hij iets goed te maken heeft. En koosnaampjes geven, hoeft voor mij ook niet. Maar toen wij pas samen waren, schreven wij wel al eens een brief naar elkaar en samen romantisch iets gaan eten, vind ik ook wel leuk.”

En als Pauline goed nadenkt, dan kan ze wel een momentje oprakelen waarin Junior toch romantisch is geweest. “Hij heeft voor mij mooie oorringen gekocht. Maar hoe hij die heeft gegeven, daar was dan weer niks romantisch aan. Gewoon aan de spiegel, toen ik mij aan het klaarmaken was.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today