2 °C Antwerpen, BE
woensdag 6 december 2023
2 °C Antwerpen, BE
woensdag 6 december 2023

Christiaan Graulus uit ‘Blind Getrouwd’: “Daar ben ik veel op aangesproken”

DPG Media

We kunnen ons de ontgoocheling bij de kijkers van ‘Blind Getrouwd’ zo voorstellen toen Jana en Christiaan besloten om niet getrouwd te blijven. Het koppel maakte een vliegende start, maar aflevering na aflevering ging het steeds meer bergaf.

De twee belanden op een zijspoor en werden steeds meer en meer met hun neus op de feiten gedrukt. Zo woonden ze een heel eind van elkaar, hadden ze compleet andere werkuren en waren er ook nog eens de fundamentele verschillen tussen hen twee.

“De dingen die Jana aanhaalde waren vooral de grootste verschillen tussen ons. Dat ik haar type niet was, dat ik te mager was, te rustig ook. En ja, dat het op seksueel vlak niet meteen goed zat. Dat waren allemaal zaken waar ik weinig aan kan veranderen. Dan begon ik na te denken. Gaat dit ooit beteren? De conclusie was dat het heel moeilijk zou worden.”

Christiaan neemt Jana niks kwalijk dat ze altijd heel eerlijk is geweest tegen hem. Maar hij kan ook niet ontkennen dat sommige dingen best kwetsend waren. Zo was ze erg open over zijn bedprestaties.

“Daar ben ik al veel op aangesproken. Mensen die me goed kennen vroegen zich ook af of dat niet … ‘speciaal’ was om te moeten horen. Maar op zich verwijt ik haar die openheid niet. Ik drong er zelfs op aan toen. Ik vond het belangrijk te weten wat ze op dat vlak van mij denkt.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today