27 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 juni 2022
27 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 juni 2022

Christoff: “Ik neem nooit een beslissing zonder Rita’s mening”

Christoff
Foto: DPG Media

Voor veel mensen zijn helderzienden een ver-van-mijn-bedshow, maar voor schlagerzanger Christoff is zieneres Rita Van Holder bijna heilig. Ze hielp hem doorheen de moeilijkste momenten van zijn leven en hij doet nog steeds beroep op haar raad en advies. Dat vertelt hij in TV Familie.

Bij het horen van het woord ‘helderziende’ heb je al snel het beeld van een dame, gehuld in hoofddoek, die in een met kaarslicht verlichte kamer ritmisch met haar handen boven een glazen bol heen en weer zwaait. Maar zo gaat het er gelukkig niet altijd aan toe.

Zieneres Rita is onmisbaar voor Christoff. “Ze is mijn steun en toeverlaat. Ik zal nooit een beslissing nemen zonder haar mening te vragen, behalve over relaties. Dan laat ik mijn hart spreken”, vertelt hij vol lof.

Toen hij op zijn elfde met een hersentumor geconfronteerd werd, was Rita er voor hem. Hij moest onder het mes en had slechts tien procent kans op overleven, maar met de hulp van Rita viel alles op zijn pootjes.

Ook toen er bij hem in 2019 een defecte hartklep de kop opstak en hij een delicate ingreep moest ondergaan, stond ze aan zijn zijde. Zijn gezondheidsproblemen kenden opnieuw een goede afloop. Rita werd meer dan een zieneres voor Christoff, ze werd door de jaren een goede vriendin en betekent heel veel voor hem.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today