19 °C Antwerpen, BE
dinsdag 29 september 2020
19 °C Antwerpen, BE
dinsdag 29 september 2020

Christophe uit Blind Getrouwd breekt met verleden: “op naar het volgende avontuur”

Foto: VTM

Christophe uit Blind Getrouwd pakt uit met groot nieuws op Instagram. “’t Is gebeurd,” klinkt het bij Christophe Ramont met de legendarische woorden van Erik Van Looy uit De Slimste Mens. Christophe is niet langer de wettelijke echtgenoot van Nick Laenen met wie hij tijdens Blind Getrouwd in het huwelijksbootje stapte. “Sinds kort ben ik helemaal officieel een “gescheiden man,” schrijft Christophe op Instagram.

“De ‘echtscheiding in onderlinge toestemming’ heeft de nodige procedure doorlopen en dus zijn Nick en ikzelf niet langer gehuwd. Per definitie is Carl ook niet langer mijn minnaar,” deelt Christophe op sociale media. Voor Christophe komt er op die manier een einde aan een jaar vol heftige emoties.

“Het is uiteraard de laatste stap in iets wat iedereen ondertussen al drie maand weet en het verandert helemaal niets aan de vriendschap die tussen ons ontstaan is. Het is voor mij wel een moment om te beseffen hoe intens het afgelopen jaar geweest is. Een bijzonder fijne rollercoaster maar een rollercoaster desalniettemin. Op naar het volgend avontuur dan maar!” kondigt Christophe aan op Instagram.

Christophe deelt op Instagram een foto van zichzelf met Nick Laenen waarop ze de aanvraag tot echtscheiding gingen indienen. “Speciaal overigens: we moeten een van de weinige koppels zijn die apart een huwelijksaanvraag indienen maar wel samen de echtscheiding aanvragen,” ziet Christophe er de humor van in.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today