21 °C Antwerpen, BE
maandag 15 augustus 2022
21 °C Antwerpen, BE
maandag 15 augustus 2022

Christopher Timmerman viel als een blok voor Stephanie Planckaert.

Foto: VRT

Christopher Timmerman zal zijn mama voor eeuwig dankbaar zijn. Dankzij hem leerde gij op zijn vijftiende Stephanie Planckaert kennen. Stephanie die toen nog maar 13 jaar was, werd beste vrienden met Christopher en hun uitzonderlijke situatie schepte een band.

“Twee Vlamingen op een school vol Walen, het leek bijna vanzelfsprekend dat we elkaar opzochten.”, vertelt Christopher aan Humo.

De ouders van de twee tieners zagen elkaar regelmatig en zo konden ook Christopher en Stephanie elkaar vaak zien. De vonk sloeg al heel snel over, maar de twee durfden het niet meteen toegeven. “In 2002 bleken de vlinders toch te sterk en begonnen we een relatie. We waren tot over onze oren verliefd. We kusten elkaar constant, tot ergernis van onze families. Maar ze zagen wel dat het serieus was.”

Ondanks dat Stephanie nog maar 13 was, was ze al heel volwassen voor haar leeftijd. Ze hunkerde naar een houvast en rust, en dat bleek ze te vinden bij Christopher. “Ik was nochtans geen makkelijk ventje, temperamentvol en met een sterke mening. Ik was uiterst perfectionistisch, terwijl Stephanie veel relaxter in het leven stond. ‘Het komt allemaal wel in orde.’ Op dat moment spreek je niet uit wat je precies zoekt in een ander, maar wij voelden intuïtief aan dat wij elkaar aanvulden. We zochten allebei veiligheid en geborgenheid.”

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today