10 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
10 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Cyra Gwynth: “Ik was meteen opgelucht”

VTM

Vers bloed in ‘Familie’ wil ook altijd zeggen dat er weer heel wat staat te gebeuren de komende weken. Met de komst van Yoko, de dochter van ‘Familie’ kunnen we in ieder geval al rekenen op enkele pittige verhaallijnen.

“Het worden spannende tijden, want de komst van Yoko zal voor heel wat personages serieuze gevolgen hebben. Ik ben blij met deze kans en ook dat ik een hele tijd zal mogen meedraaien. Al weet ik op dit moment zelf nog niet precies hoelang. Dat hangt van de schrijvers af.”

Cyra woont eigenlijk in Amsterdam en moet dus vaak op en neer pendelen. Al deed ze dat daarvoor ook, omdat haar vader en beste vriendin nog steeds in België wonen.

“Ik word twee tot drie dagen per week op de set verwacht. Met mijn twee logeeradressen in de buurt lukt dat wel. En trouwens: twee uur rijden is toch ook niet zo onoverbrugbaar?”

Ondertussen zit Cyra haar eerste draaidag er al eventjes op en die was behoorlijk spannend. “Maar ook hartverwarmend. Ik voelde me meteen welkom, want iedereen was lief en bekommerd. De klik met Peter Bulckaen en Karen Damen was er ook meteen. Na de eerste dag was ik meteen opgelucht.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today