12 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024
12 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024

Daarom liep de relatie van Willy Sommers en Isabelle A op de klippen

Willy Sommers
Foto: Christof Desmedt

Margriet Hermans zwaait in TV Familie de loftrompet over collega-zanger Willy Sommers: “Over Willy kan je geen slecht woord vertellen. Hij is een fijne collega. En uiterst professioneel.” Al kan Margriet ook toegeven dat Willy vroeger een versierder was…

“Zonder dat hij er veel moeite voor moest doen, vielen de vrouwen bij bosjes voor hem. Hij is lang officieel vrijgezel geweest. Hij moest zich dus niet inhouden”, lacht Margriet Hermans in TV Familie. Maar dat zijn relatie met Isabelle A gedoemd was om te mislukken, dat stond volgens Margriet in de sterren geschreven…

In 1996 stond de wereld even stil toen Willy Sommers en Isabelle A aankondigden dat ze een koppel vormden: “Ik schrok ervan. Maar tegelijk verbaasde het mij niet. Want álle meisjes vielen voor hem”, vertelt Margriet in het weekblad.

Maar Margriet besefte dat de relatie niet zou blijven duren. “Willy is iemand die het van thuis uit gewend is dat alles tot in de puntjes voorbereid is. Toen zijn moeder nog leefde, legde zij zijn podiumkostuums altijd klaar en reed zijn vader mee naar optredens…”

Dat Isabelle A de moeder van Willy zou vervangen, dat zag Margriet Hermans niet meteen gebeuren. “Ik denk dat de verwachtingspatronen te ver uit elkaar lagen”, aldus Margriet in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today