14 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
14 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Daarom vindt Bab Buelens niet één nieuwe jobopportuniteit

Foto: VTM

Bab Buelens heeft er heftige tijden op zitten. Enkele jaren geleden werd bij haar een ernstige ziekte vastgesteld en sindsdien moest ze al een aantal operaties doorstaan.

“Ik heb beseft dat er niet één job voor me is weggelegd. Ik zal altijd jobs creëren die nog niet bestaan, en ik heb zot veel rust gevonden in dat idee”, vertelt Bab aan Het Laatste Nieuws.

Door hetgeen ze meegemaakt heeft staat ze nu meer stil bij bepaalde zaken. “Ik heb me lang alleen gevoeld. Ook voor de mensen rondom mij heeft het van alles veranderd. Mijn ouders. Vincent. Ze hebben zich zoveel zorgen gemaakt. Ik voelde me eenzaam, maar tegelijk heel verbonden met wie me graag ziet”, aldus Bab.

Ze had altijd een goede band met haar familie en door haar ziekte ontdekte ze des te meer hoeveel ze van hen houdt. Dat betekent dat ze zeer intuïtief is. Ook voor haar rol bij familie gooide ze met een muntstuk om te zien of het kop of munt was om te kijken of ze het zou doen.

“Maar ik heb niet kop of munt laten beslissen, wel wat mijn gutfeeling zei over de uitslag van kop of munt”, geeft Bab Buelens mee aan Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today