22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024

Dan start Lisa terug op VTM

Arno Moens
Foto: DPG Media

Het is bijna zover, op maandag 6 september aanstaande krijgen de fans van ‘Lisa’ eindelijk het vervolg van hun favoriete serie te zien. Een nieuw seizoen? Niet echt, VTM laat ons weten dat het nog altijd jaargang 1 is op 6 september aanstaande.

Om 18.15 uur kan je naar aflevering 116 van ‘Lisa’ kijken en die aflevering heeft een opvallende titel: ‘Jonas en Katja blijken getrouwd’ En dit is de inhoud:
Lisa heeft het niet makkelijk om het nieuws te verwerken dat Katja en Jonas in Las Vegas getrouwd zijn. Ook Dorine staat niet te springen wanneer ze het nieuws van Jonas verneemt. Ze is al wat meer opgelucht als ze hoort dat het huwelijk nog niet rechtsgeldig is in België en dat ze daarvoor eerst naar het stadhuis van Vilvoorde moeten gaan. Katja maakt Lisa op een valse manier duidelijk dat ze van Jonas weg moet blijven. Jonas vliegt meteen terug in het werk als hij hoort dat er een opdracht is bijgekomen voor een voedingssupplement voor zwangere vrouwen, Babyprom. Elke komt eindelijk te weten dat Lars en Pilar samen hebben geslapen en is helemaal van slag hierdoor. Lars worstelt namelijk met zijn gevoelens die hij naar eigen zeggen voor beide meisjes heeft. In de Keetal is Suzanne op haar tenen getrapt wanneer een zeer kritische klant haar bord niet leegeet. De volgende dag staat de klant er weer en bestelt heel veel eten waar ze weer amper iets van eet.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today