18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 22 juni 2024
18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 22 juni 2024

Dana Winner pikt oude hits terug op!

Dana Winner
© RV

2019 is een feestjaar voor Dana Winner. Na een succesvolle en veelal uitverkochte theatertour in België en Nederland kondigt de zangeres nu, geheel onverwacht voor volgende maand, een uniek en extra concert met live cd-opname aan van haar oude hits uit 30 jaar carrière.

Fans mogen zich dus verheugen op een onvergetelijke en unieke live show waarbij ze van heel dichtbij nog heel wat hits van vroeger zullen herbeleven. Het is intussen al vele jaren geleden dat Dana Winner nog ‘Op Het Dak Van De Wereld’, ‘De Oude Man En De Zee’ of bijvoorbeeld ‘Woordenloos’ live zong. Voor vele fans van het eerste uur zal het dus zeker ook een onvergetelijke namiddag worden met hun idool.

Daarenboven wordt het concert opgenomen voor een speciale verjaardagsuitgave (3CD) door Universal Music, verwacht in het najaar.“Ik ben blij met deze last minute verrassing en ik zie het als een soort van cadeau voor de fans die mij doorheen die 30 jaar steeds trouw gevolgd zijn. Het was geen evidentie om dit nog snel op poten te zetten en een geschikt theater te vinden, maar ik ben ervan overtuigd dat de zaal in Wijchen voor de juiste dynamiek en vooral intimiteit gaat zorgen, die toch nog vlot bereikbaar is voor zowel alle Belgische als Nederlandse fans. Ik wil me namelijk tijdens die live cd-opname vooral comfortabel en goed omringd voelen”, laat Dana ons weten.

Het publiek mag zich dan ook verwachten aan een uniek en intiem concert in aanloop naar de grote jubileumconcerten in Losser (NL) en Antwerpen (BE), de zomerfestival tour en de volgende theatertour.“We kozen bewust voor een kleinere zaal omdat het voor mij belangrijk is dat ik de mensen kan zien en voelen tijdens het opnemen van dit concert. Anders hadden we ook een studio kunnen induiken. Maar ik beschouw dit als een kans voor mij en voor het publiek om samen herinneringen op te halen. En ze vervolgens te registeren voor de toekomst op één van de schijfjes op de Collector’s box die later dit jaar zal worden uitgebracht en waar we nu volop ook nieuw materiaal voor aan het opnemen zijn”, besluit Dana Winner.

Het concert op zondagnamiddag 16 juni in Wijchen is alvast een bijzondere en eenmalige kans om de live opname van heel wat nostalgie en ook recenter werk bij te wonen tijdens de theatervoorstelling ‘Dana Winner – 30 Jaar Hits’ in ’t Mozaiek in Wijchen (NL).

Ticketverkoop start vanaf vrijdag 10 mei om 12u. Voorverkoop voor Fanclub leden vanaf morgen, donderdag 9 mei t.e.m. vrijdag 10 mei om 12u aan 23 euro (i.p.v. 28 euro). Meer info op www.danawinner.com.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today