11 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
11 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Dana Winner scoort met clip ‘One Moment In Time’

Dana Winner
© VRT/Radio 2

De verbluffende deelname van Dana Winner aan ‘Liefde Voor Muziek’ in 2016 maakt nog steeds wereldwijd grote indruk. Haar vertolkingen in het muziekprogramma leverden haar maar liefst 3 nummer-één-singles in de Itunes charts én een platina album op.

Vooral Dana’s vertolking van Whitney Houston’s ‘One Moment In Time’ weet twee jaar na datum nog steeds mensen tot tranen toe te bewegen. Deze week heeft de opname uit ‘Liefde voor muziek’ op YouTube de kaap van 10.000.000 views overschreden. De vertolking van Dana Winner krijgt al twee jaar bijzonder enthousiaste reacties uit alle uithoeken van de wereld.

Een nationale TV-zender in Zuid-Amerika pikte de opname vorig jaar op en meteen werden ze overspoeld met vragen van kijkers die wilden weten wie die hemelse versie van ‘One Moment In Time’ bracht. Dana Winner heeft er in Brazilië een ware online hit te pakken. Met als gevolg dat de clip de voorbije maanden tot 800.000 keer per maand werd bekeken.

In Vlaanderen scoort Dana Winner momenteel opnieuw een grote radiohit met ‘Als Je Zingt’, een nummer uit haar recente album ‘Eerste Liefde’.  2019 wordt een waar feestjaar voor de Limburgse, want dan viert Dana Winner 30 jaar carrière. Een jubileumjaar dat met deze 10 miljoen views alvast heel mooi wordt ingezet.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today