22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Dana Winner: “Toen ging het plots snel”

Foto: Peter De Smedt

Dana Winner vindt zichzelf niet gemaakt om alleen te blijven en vaak single is ze nooit echt geweest. Ze had haar eerste lange relatie toen ze 14 was en rond haar 30ste kwam Wilfried in haar leven.

“Toen ging het plots snel, ja. We waren wel al enkele jaren samen toen we zijn getrouwd. Op mijn 33ste. Chinouk kwam een jaar later. Helaas bleef ons huwelijk niet duren. Er liepen dingen fout en eerst denk je nog: het zal wel goed komen. Maar de vechtlust voor elkaar ging over en op dat moment hebben we voor de korte pijn gekozen”, klinkt het in Story.

Die scheiding was erg pijnlijk en het voelde voor Dana ook een beetje aan als falen. Zij wilde echt dat het huwelijk zou blijven duren.

“Mijn ouders waren wel teleurgesteld. En dan moet je het ook nog delen met heel Vlaanderen. Mijn ex en ik hebben aan ons huwelijk natuurlijk wel een prachtige dochter overgehouden. In het belang van Chinouk streven we naar een goede verstandhouding. Gelukkig zijn Wilfried en ik in vriendschap uit elkaar gegaan. We praten nog steeds met elkaar. Als er iets scheelt, zal ik ook snel de telefoon pakken om het uit te praten.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today