22 °C Antwerpen, BE
maandag 16 mei 2022
22 °C Antwerpen, BE
maandag 16 mei 2022

Danny Diëgo zet carrière even op laag pitje!

danny diego
© Universal Music

De Nederlandse zanger Danny Diëgo liet dit weekend via Facebook weten dat hij zijn carrière even op een laag pitje zet. Reden hiervoor is de gezondheidstoestand zijn zijn dochtertje.

Een paar weken geleden was de goedlachse Nederlander nog te gast tijdens de zomeropnames van de Vlaamse Top 10 van Ment TV. Naast Nederland, waar Danny al een mooie carrière wist op te bouwen, wil de zanger heel graag ook in Vlaanderen doorbreken.

Die doorbraak zal even moeten wachten, want dit weekend liet de zanger op Facebook weten dat hij voorlopig alle optredens annuleert.  Zijn dochtertje kampt sinds de geboorte met een hartafwijking en moet een open hart operatie ondergaan.  Ook de activiteiten op social media, waar de zanger erg actief op is, worden voorlopig tot nul herleid.

“Ik heb dit nooit naar buiten gebracht, omdat we sterk zijn en positiviteit nodig hebben,” aldus de zanger nog op Facebook. “Omdat ik her en der boekingen of promoverplichting heb, moest ik dit mededelen. Voor nu ga ik mijzelf focussen op ons.”

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today