26 °C Antwerpen, BE
maandag 15 augustus 2022
26 °C Antwerpen, BE
maandag 15 augustus 2022

Danny Diëgo zorgt voor vuurwerk!

danny diego
© Universal Music

Begin dit jaar maakte de Nederlandse zanger Danny Diëgo zijn opwachting in Vlaanderen met het opgewekte “Zo komen dromen uit”. Meteen sloot vrouwelijk Vlaanderen Danny, één van Nederlands meest gefotografeerde mannen, in de armen. In de aanloop van de zomer komt deze Nederlandse artiest nu met het ijzersterke ‘Zij Is Vuurwerk’, een nummer waarbij zelfs de donkerste wolken meteen verdwijnen.

Voor de bijhorende clip, die ook een heel hoge feel good factor heeft, trok Danny naar Lithouwen. Het resultaat is vanaf volgende week te bekijken.

“Er is de voorbije maanden zoveel moois op mijn pad gekomen in Vlaanderen”, zegt Danny. “Ik werd gevraagd om samen met de Nederlandse zanger/accordeonist Johan Veugelers
en de Vlaamse ambiancemaker Sammy Moore in het project ‘’t Gezelligste Caféfeest’ te stappen, een waar meezingfeest, waarmee we met ons drietjes vanaf september in Nederland en Vlaanderen gaan toeren. Toeval wil dat deze week ook de nieuwe clip van Lindsay uitkomt. Daarin speel ik een ober, met wel heel veel aandacht voor vrouwelijk schoon. Heel gezellig om te doen. Ik kende Lindsay uiteraard van haar muziek, maar de samenwerking was heerlijk. Wat een fijne en professionele vrouw is zij!”

Danny is alvast klaar voor de zomer en met ‘Zij is vuurwerk’ heeft hij alles in handen om zijn schare fans alweer flink uit te breiden.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today