21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024
21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024

Danny Timmermans had het moeilijk: “Het was nooit goed”

Foto: VRT

Binnenkort zien we Danny Timmermans opduiken in ‘Thuis’ als nieuwe slechterik. De eerste grote rol voor Danny sinds ‘W817’. Hij vormt samen met actrice Machteld Timmermans een gelukkig koppel en is daarmee ook meteen pluspapa van Ketnetwrapster Gloria Monserez. Zelf heeft hij ook 2 kinderen. De kennismaking tussen hen en Machteld verliep minder vlot.

“Zoals vaak bij scheidingen kwamen daar complexe emoties bij kijken. Kinderen nemen het verdriet van de ene partner vaak mee naar de andere. Wanneer mijn dochters naar ons kwamen, misten ze hun mama, bovendien was er een nieuwe vrouw in mijn en dus ook hun leven, waar ze het de helft van de tijd mee moesten toen. Wat Machteld ook deed, het was nooit goed; ze bleef de schuldige boze stiefmoeder”, vertelt Danny in Dag Allemaal.

Timmermans vond het verschrikkelijk wat er allemaal gebeurde en gaf zijn dochters de optie om terug bij hun mama te gaan wonen. En dat werd een kantelpunt in de hele situatie. “Zo’n vaart liep het gelukkig niet, want ook hun mama hoopte dat onze regeling behouden bleef. Iedereen heeft toen zijn zeg gedaan en dat luchtte op.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today