18 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024
18 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024

Davy Gilles kreeg een aanval van claustrofobie voor de camera

“Ik was er niet gerust in”

De Romeo’s bestaan dit jaar 20 jaar, een mooi moment dacht Primo om met de drie heren te gaan praten. De reporter vroeg naar een dieptepunt in de carrière van het drietal.

“Na een afwezigheid van achttien jaar keerde ‘De 3 wijzen’ in 2017 terug naar het scherm. Met Kobe Ilsen als presentator”, begint Chris te vertellen. “Met De Romeo’s zijn we toen naar een zwembad getrokken om een onderwaterfilmpje op te nemen dat als quizvraag moest dienen. Wij moesten ‘Dans de sirtaki’ zingen en mensen moesten dan raden welk nummer het was.”

De zangers hebben eerst een korte duikinitiatie gekregen waarna er lood aan hun benen vastgemaakt werd. Om alles veilig te houden werden er ook een aantal duikers voorzien.

Davy was er naar eigen zeggen iets minder gerust op en kreeg last van claustrofobie. “Slechts één take is halvelings gelukt bij mij. Ik was altijd veel sneller dan de bedoeling was terug boven water”, vertelt hij.

Misschien had hij beter eerst een paar keer met Gunther gaan oefenen, de zanger heeft namelijk een duikbrevet en had zijn collega wel wat tips kunnen geven.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today