5 °C Antwerpen, BE
maandag 26 februari 2024
5 °C Antwerpen, BE
maandag 26 februari 2024

Davy kraakt na Blind Getrouwd: “die laatste dagen waren er te veel aan”

Davy uit Blind Getrouwd
Foto: DPG Media

Het laatste seizoen van ‘Blind Getrouwd’ was niet meteen het meest succesvolle seizoen. Alleen Candice en Marijn bleven getrouwd. De andere mannen zagen hun relatie één voor één stranden. Niet meteen het resultaat waarop ze hadden gehoopt toen ze zich inschreven voor het programma.

Één van hen was Davy Casteleyn, die getrouwd was met Hanne De Vuyst. De communicatie tussen de twee zat niet goed en het huwelijk had op die manier weinig kan van slagen. Davy deelt zijn ervaringen in Story.” Weken voordien zagen we de bui al hangen. Sven (een andere kandidaat) en ik woonden vlak bij elkaar. In die periode nam ik weleens mijn fiets tot bij hem om op verhaal te komen.”

Maar Davy kreeg steun van vrienden en familie. Na de laatste dagen in het experiment was Davy zijn energie volledig weg en wou hij gewoon rust. Hij ging naar zijn ouders, waar hij een veilige thuishaven vond. “Als ik ging lopen, ging mijn ma mee op de fiets. Niet dat we veel woorden uitwisselden. Ik wou gewoon bij iemand zijn met wie ik een goede band heb.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today