-1 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 december 2023
-1 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 december 2023

Davy Parmentier: “Outing goed gepland”

Foto: DPG Media

Davy Parmentier zien we momenteel als jurylid in ‘Belgium’s Got Talent’ waarin hij samen met collega’s Ruth Beeckmans, Bart Peeters en An Lemmens op zoek gaat naar nieuw talent in Vlaanderen. Heel wat meisjesharten gaan sneller slaan als ze Davy zien verschijnen op hun televisie. Maar die meisjes moeten we teleurstellen. Davy is al heel wat jaren samen met Lukas Dhont (regisseur van ‘Girl’).

Voor de mama van Davy, Martine, was het een grote schok toen Davy op zijn 18de vertelde dat hij homo is. “Ik heb daar serieus van afgezien. Ik had dat niet voelen aankomen. Al had zijn vader wel een voorgevoel, maar had hij dat nooit durven zeggen”, vertelt Martine aan Dag Allemaal.

Davy had goed nagedacht over wanneer hij het zou vertellen. Hij deed het vlak voor hij op kot vertrok naar Gent. “Dat was een strategische timing. Ik wist dat ik de trein zou nemen en dan kon niemand er nog over zagen. Ik denk dat mijn exacte zin was: ‘Ma, ik denk niet dat er ooit kleinkinderen gaan komen.’

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today