13 °C Antwerpen, BE
maandag 25 april 2022
13 °C Antwerpen, BE
maandag 25 april 2022

De bom barst in Thuis: een vonnis in de echtscheidingszaak

Foto: VRT

Vreugde en verdriet lagen donderdagavond ontzettend dicht bij elkaar in Thuis.

Een hele week volgden we het echtscheidingsproces tussen Peter en Femke. De grote inzet? Het hoederecht over zoontje Vic. Het ging hard tegen hard en bij momenten werd het zelfs vuil gespeeld. Daar had ook Karin Baert iets mee te maken. Zij luisterde in het advocatenkantoor alles wat Peter met Tom besprak af, om dat vervolgens aan Femke door te vertellen. Met die extra munitie spoorde Karin Femke ook aan om diep in het verleden van Peter te graven .

Als dieptepunt gebruikte Femke de getroebleerde jeugd van Peter en het misbruik door zijn moeder tegen hem. Met succes, want met Kerstavond om de hoek krijgt Karin een verlossend telefoontje: Femke krijg het volledige hoederecht en Peter mag zijn zoontje Vic slechts af en toe zien.

Eind goed al goed, zou je denken. Ware het niet dat Karin dat telefoontje in het advocatenkantoor waar Tom en, jawel, Peter werken pleegt. Wanneer die twee binnenkomen na het vonnis van de rechtbank, betrappen ze Karin en maken ook zij de optelsom: ze zijn ronduit bedrogen en belogen.

De bom barst en Peter loopt woedend het kantoor uit. En dan moet Tom zijn zegje nog doen. Zal Tom kiezen voor zijn beste vriend of voor zijn vriendin die duidelijk niet te vertrouwen is? En heeft de ontdekking van Peter nog invloed op het vonnis? Het wordt ongetwijfeld een emotionele Kerstavond in Thuis-land.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today