17 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024
17 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024

Dé grote verrassing: ringintelligentie van Marie haalt het van brute kracht Natalia

Boxing Stars
© Medialaan/VTM

Donderdag vielen er al meteen heel wat rake klappen in de eerste aflevering van Boxing Stars. Bij de bokskampen van de zwaargewichten zorgde Marie Verhulst voor dé verrassing van de avond: ze versloeg de ‘orkaan van Oevel’ Natalia in drie spannende rondes. Kamal Kharmach haalde het bij de zwaargewicht mannen van Erik Goossens en won met technisch KO in de tweede ronde.

Dé grote verrassing: ringintelligentie van Marie haalt het van brute kracht Natalia

In de eerste kamp ging het er hard, maar gelijk opgaand aan toe tussen Ghost Rocker Marie Verhulst en zangeres Natalia. Ze gaven elkaar drie rondes lang geen duimbreed toe, maar uiteindelijk trok Marie aan het langste eind. Marie kon niet geloven dat ze gewonnen had: “Oh my God. Ik had dit niet verwacht. Mijn tweede ronde was niet top en Natalia slaat hard.” Natalia kon haar favorietenrol niet waarmaken: “Marie is een grote en dat doet wel iets, je moet het dan anders aanpakken. Ze was een geduchte tegenstander.”

Marie redde zo de eer van de familie Verhulst, want haar broer Viktor verloor zijn kamp vorig jaar in de eerste editie van Boxing Stars bij CAZ. De opluchting was dus groot. “Ik wil mijn dochter niet alleen in het donker tegenkomen”, lacht vader en Studio 100-baas Gert Verhulst. “Ik vond het vooral een heel mooie kamp, het ging heel gelijk op.”

In de finale van de zwaargewichten komt Marie binnenkort uit tegen de winnaar van de kamp tussen Hilde De Baerdemaeker en Eline De Munck.

Kamal in de boksring te sterk voor Erik

Ook bij de mannen kwamen er twee zwaargewichten in actie: Kamal Kharmach vs. Erik Goossens. Tijdens de kamp werd al snel duidelijk dat Kamal te sterk was voor Erik. Scheidsrechter Daniel Van De Wiele besliste uiteindelijk om in de tweede ronde de kamp te beëindigen: “Erik was op dat moment aan de receiving end en ik had hem al twee keer geteld zodat hij kon recupereren. Kamal kwam er daarna direct terug op en ik heb dan besloten om de wedstrijd af te breken.”

Kamal was er op voorhand nochtans niet gerust in: “Ik moet eerlijk zeggen dat ik geïntimideerd was. Erik heeft puppyogen, maar in de ring was hij precies bloeddorstig.” Erik had zijn boksdebuut ook iets anders voorgesteld: “Ik dacht dat Kamal de eerste ronde alles ging geven en daarna uitgeblust ging zijn, maar hij was allesbehalve uitgeblust. Ik ga wel verder blijven boksen, maar niet tegen hem (lacht).”

In de finale van de zwaargewichten bij de mannen neemt Kamal het binnenkort op tegen Bill Barberis of Hans Van Alphen.

Volgende week, in de tweede aflevering op donderdag 5 april, nemen vier lichtgewichten de bokshandschoen op: Laura Tesoro vs. Bieke Ilegems en Sieg De Doncker vs. Faroek Özgünes.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today