14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024

De musical ‘Bonnie & Clyde’ brengt het bekendste criminele duo uit de jaren ’30 naar Antwerpen

Bonnie En Clyde
© BSO Producties

De Benelux-première van de sexy en tegelijk gevaarlijke musical ‘Bonnie & Clyde’ brengt het publiek terug naar het Louisiana in de tijden van de Grote Depressie.

Regisseur Manu Jacobs bedeelde de hoofdrollen toe aan Charlotte Campion en Juan Gerlo. In totaal staan er 30 acteurs op scène. Zij worden begeleid door een live orkest.  De score voor deze productie is van Frank Wildhorn. Hij combineert moeiteloos blues, gospel en rockabilly in één heerlijke score. De lyrics zijn van Don Black, de teksten van Ivan Menchell. De Nederlandse vertaling komt in primeur voor deze productie van Sam Michielsen.

Carry Goossens, peter van BSO Producties vertelt: “The Story of Bonnie and Clyde is eigenlijk een liefdesverhaal. Een Love story dat passioneel begint, maar dramatisch eindigt. Over and out. Een verhaal dat als een wervelwind voorbij vliegt en de voedingsbodem werd voor meerdere films en schitterende muziek.”

Verhaal

Wanneer Bonnie & Clyde elkaar leren kennen, wordt hun wederzijds verlangen naar opwinding en beroemdheid snel duidelijk. Hun roekeloze avonturen in de zoektocht naar een beter leven verandert hun spannend avontuur al snel in een nachtmerrie voor henzelf en al hun vrienden. De wet dreigt hen in te halen, waardoor ze de dupe dreigen te worden van hun eigen ambities. Via moord en overvallen proberen ze het hoofd boven water te houden terwijl de wet hen dreigt in te halen. Hoe bekender ze worden, hoe dichter hun dood lijkt te komen…

Trailer

Praktisch

De voorstellingen gaan door op 27-28-29 september 2019 en 3-4-5-6 oktober 2019 in het Zuiderpershuis te Antwerpen.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today