11 °C Antwerpen, BE
maandag 29 mei 2023
11 °C Antwerpen, BE
maandag 29 mei 2023

De onzekere kant van Wendy Van Wanten

Wendy Van Wanten
© Christof Desmedt

Deze week maakt Radio 2-presentatrice Kim Debrie een strandwandeling met Wendy Van Wanten.  Tijdens het interview bekent Iris, Wendy’s alter ego, een onzekere vrouw is.  

Wendy Van Wanten is ondertussen 58 jaar maar dat zal niemand haar aangeven.  Wendy is nog steeds een verleidelijke vrouw die ervan houdt om met dubbelzinnige woordspelingen iedereen op haar hand te krijgen.  Daartegenover staat Iris, moeder van drie kinderen en oma van twee kleinkinderen.  Een groter contrast is haast niet denkbaar.

Van Wanten geeft in het interview toe dat de vraag naar Cléments vader haar blijft achtervolgen. “Toch weiger ik hier antwoord op te geven,” zegt ze.  “Zij die het antwoord moeten weten, kennen de waarheid.  Clément weet wie z’n vader is en dat is voldoende,” vervolgt ze.

Over haar kleinkinderen en haar rol als oma is Wendy zowel kort als openhartig: “Ik ben oma, maar niet in functie.”  Iris’ zoon Dylan heeft twee dochters, Monalisa en Anna-Lucia. De twee leefden jarenlang in onmin met elkaar, maar lijken nu opnieuw naar elkaar toe te groeien.

Tot slot bekende Wendy dat ze nu weer goed in haar vel zit, maar dat is ooit anders geweest.  “Met de menopauze heb ik een serieuze dip gehad”, geeft ze toe. “De hormonen zeker? Net zoals dat bij een puber het geval is – Clément moet nu door die fase. Maar wij begrijpen elkaar goed.”

’Plage Préférée’ wordt op Radio 2 elke werkdag van 9u tot 12u uitgezonden.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today