26 °C Antwerpen, BE
donderdag 8 juni 2023
26 °C Antwerpen, BE
donderdag 8 juni 2023

De Planckaerts hakken knoop door: “We weten niet of het nu al zal lukken”

Foto: Photo News

Er is al veel over gespeculeerd en ook de familie Planckaert heeft het er al veel over gehad, maar er staat van alles te gebeuren in de vastgoedportefeuille van één van de bekendste families van Vlaanderen.

De vierkantshoeve in de Ardennen bleef een groot struikelblok binnen de familie, want ze raakten het maar niet eens of ze die zouden verkopen of niet. Maar daar is nu verandering in gekomen. De kasteelhoeve zal verkocht worden.

De familie besefte steeds meer dat het niet langer mogelijk was om de renovatie van hun kasteel in Frankrijk te combineren met een logement in de Belgische Ardennen. Wanneer je daar een verblijf boekt, verwacht je immers een deel van de familie te kunnen ontmoeten en dat konden ze niet meer waarmaken.

Maar het bungalowpark in Lesterny, dat blijft wel in handen van de familie. Francesco en zijn gezin wonen immers bij het bungalowpark en omwille van de familie van zijn vrouw Magaly wil het gezin niet definitief verhuizen naar Frankrijk.

Maar ondanks het verkopen van de kasteelhoeve is de familie niet van plan om het rustiger aan te doen. De Planckaerts zitten boordevol horecaplannen die ze in Frankrijk willen waarmaken. “Het kasteel zelf kunnen we natuurlijk nog niet openstellen. Het project is nog niet helemaal rond, dus weten we niet of het deze zomer al zal lukken. Maar dan zal het zeker voor volgende zomer zijn”, luidt het bij Stephanie in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today