16 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024
16 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024

De Romeo’s, Lindsay, Herbert Verhaeghe, Thomas Julian en Filip D’Haeze komen deze zomer naar Feest op de Dijk

Feest Op De Dijk
© House Of Entertainment

House of Entertainment zet deze zomer zijn traditie verder en trekt met het gratis animatieprogramma Feest op de Dijk opnieuw langs de Belgische kust.

“Het succes van Feest op de Dijk zit hem in de actieve spelletjes, kidsentertainment en de optredens van bekende artiesten. Vaste waardes deze zomer zijn De Romeo’s. Chris, Davy en Gunther komen ons publiek al opwarmen voor 15 jaar De Romeo’s, een gebeuren dat ze dit najaar vieren met drie unieke theaterconcerten. Ook Lindsay, die momenteel volop in de belangstelling staat met de verzamelaar ’10 Jaar Lindsay’, zal van de partij zijn’”, weet Kris Bloemen van House Of Entertainment.

Op het Feest op de Dijk-podium krijgen Lindsay en De Romeo’s het wisselende gezelschap van hun collega-zanger en Ment op Zondag-presentator Herbert Verhaeghe. Het programma wordt vervolledigd door Filip D’Haeze en de West-Vlaamse zanger-accordeonist Thomas Julian, die met zijn heerlijke popschlagers de bezoekers een mooie avond zal bezorgen.

Praktisch

Feest op de Dijk 2018 is een gratis gebeuren dat je kan meemaken op de volgende data en locaties: 12/07 Wenduine, 18/07 Bredene, 19/07 Middelkerke, 25/07 Nieuwpoort, 31/07 Westende, 08/08 Nieuwpoort, 09/08 Koksijde, 13/08 Blankenberge, 21/08 Bredene, 23/08 Middelkerke.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today